Hør mere i dag:

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Om IDfication

IDfication er en digital simpel løsning til ordentlig og sikker deling af ID imellem private og erhverv.


Løsningen baserer sig på en gratis app til private, og en løsning til erhverv. Løsningen dækker alle brancher hvor der er behov for sikker deling af ID.

Forenklet skal erhverv ikke vente på, at deres kunder eller klienter sender ID kort til dem og dermed forsinker processen. Man kan nu blot anmode om en kopi af de relevante ID, hvorefter kunden/klienten kan swipe på sin telefon for godkendelse.

​​

Private skal altid have kontrollen over deres persondata. Også ved samtykke så længe den pågældende lovgivning kan overholdes.

Ideen

Som iværksættere, oplevede vi begge, i mange situationer, hvad end det var revisor, advokat eller bank, at skulle identificere sig. Når kopien var taget, mistede man kontrollen over, hvor og hvordan virksomheden håndterede ens data.

Teamet

Thomas Nuppnau

Adm. Direktør

Thomas Nuppnau er en erfaren serieiværksætter, herunder stor erfaring indenfor udvikling af avancerede software løsninger. Thomas har stor erfaring med forretningsudvikling og innovation, og har bl.a. etableret løsninger indenfor udveksling af billeddata via smartphones.

Thomas er uddannet med speciale indenfor innovation og iværksætteri. Derudover har Thomas stor erfaring inden for kvalitetsstyring; LEAN optimering og brugervendt design.

Morten Gade Christensen

Bestyrelsesformand​

​Morten Gade Christensen har 20 års erfaring fra IT branchen, herunder flere år indenfor regulerede brancher. Morten har + 15 års erfaring som C-level fra den finansielle sektor, energisektoren m.m. Morten er udnævnt som årets danske IT direktør i 2016, samt årets Europæiske CIO i 2019 bl.a. for sine resultater indenfor innovation, Cybersikkerhed og digitalisering.

Morten har en MBA i Teknologi, Marked og Organisering fra Copenhagen Business School og en Master i Finance fra London Business School.

Få mere at vide om vores løsning

Udfyld formularen herunder og vi vender retur på din henvendelse.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vores adresse

IDfication ApS

Haderslevvej 36, 6000 Kolding

Find vej med Google Maps

Har du nogle spørgsmål?

E-mail: kontakt@idfication.com

Telefon: 3242 1020

Se vores privatlivspolitik

Send os en mail i dag

Har du nogle spørgsmål omkring vores app, så er du mere ned velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular her.